van de rondevan vlaanderentot Pairi Daiza

Les Pommiers Sauvages ligt op de grens tussen de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines, in een typisch Belgisch dorpje. In dit groene en heuvelachtige landschap geniet iedere bezoeker van de omgeving. De vakantiehoeve ligt vlak bij de Muur van Geraardsbergen, de Patersberg, de Kwaremont, de Ravel 87 en de knooppuntroutes.
Zowel voor de racefiets als de mountainbike is dit dus een unieke omgeving. Maar ook wie houdt van wandelen of gastronomie zal hier aangenaam vertoeven . Er is een ruime keuze tussen sterrenrestaurants, brasserieën en eetcafeetjes.

Aan de Donk is er het blotevoetenpad, klimtoren, moerasparcours, watersport, … en in de Ijsmolenhoeve kan je gaan voor paintball of boogschieten.
Er is een 2PK'tjesroute of tocht voor Oldtimers, Vespa's en Tuktuks.
Er is mogelijkheid tot Feldenkrais, Ayurveda en kookdemonstraties.
Voor de liefhebbers zijn er verschillende Golfs in de buurt, G. club Enghien, Royal G. club Jurbise, G. Oudenaarde, G. de Mont Garnie.
En Chateau de Beloeil is ook een must.

Ellezelles is een klein landelijk dorpje in Henegouwen, waar altijd iets te beleven valt, in het dorp of in de buurt. Een folkloristische uitstap zoals Le Sabbat des Sorcières, le Cortège des Géants, een bezoek aan verschillende brouwerijen in de buurt, historisch erfgoed bezichtigen, L'Hôpital Notre Dame à la Rose, het huis Beaucarne met daarna een high-tea, een ontspannende uitstap naar Pairi Daiza of een plons in het splinternieuwe zwembad, tennisvelden, het Ecomusée, Archéosite d'Aubechies, Automuseum Mahy,... de mogelijkheden zijn eindeloos. Aarzel niet om brochures of info op te vragen in de plaatselijke Offices du Tourisme (Ellezelles, Ath, Renaix, Oudenaarde, Lille, ...)

er is altijdwel iets tebeleven inde buurt

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info