van de rondevan vlaanderentot Pairi Daiza

Les Pommiers Sauvages ligt op de grens tussen de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines, in een rustig, doodlopend straatje. In dit groene en heuvelachtige landschap geniet iedere bezoeker van de rustige omgeving. De vakantiehoeve ligt vlak tussen de Muur van Geraardsbergen en de Patersberg. Zowel voor de racefiets als de mountainbike is dit dus een unieke omgeving. Maar ook wie houdt van wandelen of gastronomie zal hier aangenaam vertoeven in een streek die op 30 à 45 minuten van Brussel, Gent, Doornik, Kortrijk en Rijsel ligt.

Het huis leent zich uitstekend voor verschillende gelegenheden: weekendje of weekje er tussenuit, een teambuilding, een verjaardagsetentje met vrienden of familie verzorgd door een kok aan huis, een sportief uitje, wine tasting … Les Pommiers Sauvages is er speciaal voor ingericht.

Ellezelles is een klein landelijk dorpje in Henegouwen, waar altijd iets te beleven valt. Een stevige wandel- of fietstocht, een bezoek aan verschillende brouwerijen in de buurt, historisch erfgoed bezichtigen, heerlijk tafelen in een brasserie of sterrenrestaurant, een ontspannende uitstap naar Pairi Daiza of een plons in het splinternieuwe zwembad in de buurt,tennisvelden... de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag zeker naar meer informatie over de plaatselijke activiteiten of events.

er is altijdwel iets tebeleven inde buurt

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info