van de rondevan vlaanderentot Pairi Daiza

Les Pommiers Sauvages ligt op de grens tussen de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines, in een rustig, doodlopend straatje. In dit groene en heuvelachtige landschap geniet iedere bezoeker van de omgeving. De vakantiehoeve ligt vlak tussen de Muur van Geraardsbergen en de Patersberg.
Zowel voor de racefiets als de mountainbike is dit dus een unieke omgeving. Maar ook wie houdt van wandelen of gastronomie zal hier aangenaam vertoeven .

Aan de Donk is er het blotevoetenpad, klimtoren, moerasparcours, watersport, enz
Er is een2PK'tjesroute of tocht met historische sportwagens, Vespa's en Tuktuks
Voor de liefhebbers zijn er verschillende Golfs in de buurt, Golf club Enghien,Royal Golf club Jurbise, Oudenaarde, Golf de Mont Garnie.
En le Chateau de Beloeil is ook een must.

Ellezelles is een klein landelijk dorpje in Henegouwen, waar altijd iets te beleven valt. Een folkloristische uitstap zoals Le Sabbat des Sorcières, le Cortège des Géants, een bezoek aan verschillende brouwerijen in de buurt, historisch erfgoed bezichtigen, heerlijk tafelen in een brasserie of sterrenrestaurant, een ontspannende uitstap naar Pairi Daiza of een plons in het splinternieuwe zwembad in de buurt, tennisvelden, het Ecomusée, Archéosite d'Aubechies, Automuseum Mahy,... de mogelijkheden zijn eindeloos. Aarzel niet om brochures of info op te vragen in de plaatselijke Offices du Tourisme (Ellezelles, Ath, Renaix, Oudenaarde,...)

er is altijdwel iets tebeleven inde buurt

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info